TALLER DE CLARINET

En aquest taller coneixerem el clarinet a través de la història de la boquilla Pilla, que, juntament amb les seves amigues la Canya i l’Abraçadera, emprendran un viatge per a conèixer els altres membres de la família del clarinet. Així, a través de diversos personatges com l’Arbre, el Peix
Pallasso i L’Elefant Joan i la Girafa Marta, anirem descobrint les parts del clarinet i l’anirem muntant progressivament, alhora que aprenem i treballem diversos aspectes musicals com el glissando, l’agut i el greu, el fort i el fluix, etc.
Passejarem per l’entorn on viuen els animals que apareixen en aquesta història i buscarem les parts del clarinet a través d’una melodia que els nens i nenes aniran repetint i que ens ajudarà a trobar-les.
També podrem escoltar atentament “Das klinget so herrlich” de W. A. Mozart tocada pel clarinet i n’aprendrem una petita coreografia per acompanyar la música amb el cos.
Totes les peces aniran acompanyades d’una base instrumental. Per finalitzar el taller, alguns nens i nenes podran provar de fer sonar el clarinet.

Descarrega’t la guia didàctica del taller
Els nostres tallers, descarrega’t el flyer

Opinions

Envia'ns la teva opinió sobre les audicions i tallers

MÚSICA

VÍDEO

GALERIA

CALENDARI