NA NARA

AUDICIONS ESCOLARS se solidaritza amb la cultura musical d’Àfrica de l’Oest amb el grup NA NARA i tots els seus instruments de percussió africana. Aquest grup pertany a l’associació INUWALI KI FANY, “moltes gràcies” en Susu (llengua de Guinea Conakry) aquesta neix amb l’objectiu de compartir i divulgar la dansa i la percussió tradicional de l’Àfrica de l’Oest. El nostre propòsit és donar a conèixer la riquesa cultural d’aquest poble, que ha despertat en nosaltres, un veritable amor cap a aquesta cultura. En aquest sentit us proposem un seguit d’activitats basades en la música i la dansa, les quals desitgem poder-les compartir amb tots vosaltres!
INUWALI KI FANY! MOLTES GRÀCIES!

Opinions

Envia'ns la teva opinió sobre les audicions i tallers

A continuació us detallem les nostres audicions destinades a totes les etapes educatives.

Na Nara

Per a educació infantil, primària i secundària.

Música: repertori de INUWALI KI FANY

Demana'ns la guia didàctica
Aquesta audició escolar convida a descobrir la música i la dansa tradicional del poble de l'Àfrica de l'Oest interpretada amb molt de respecte i admiració per una part dels components del grup NA NARA.
Durant el transcurs de l’audició, 3 músics  i  1 ballarina  professionals, mostraran aspectes lligats a la música i la dansa de l'Àfrica de l'Oest (la riquesa de patrons rítmics, d'instruments, la seva sonoritat i naturalesa, etc...), i faran participar en el públic per gaudir plegats d'aquesta cultura.
Una audició de Música i Dansa de l'Àfrica de l'Oest per posar en rellevància la gran riquesa cultural i del folklore de l'Àfrica Occidental. Amb la intenció, al mateix temps, de sensibilitzar a tots els espectadors que darrere de qualsevol  persona immigrant, vingui d’on vingui,  hi ha tota una cultura amb molts aspectes interessants del país d’on prové.

En el cas que no tingau lloc a la vostra escola disposem d’un auditori on podeu venir a escoltar els nostres espectacles. Veure el mapa

Les nostres audicions, descarrega't el flyer

MÚSICA

VÍDEOS

GALERIA

CALENDARI